CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A FÉRFIAK KÖRLETE

Go down 
SzerzőÜzenet
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: A FÉRFIAK KÖRLETE   Szer. Okt. 05, 2016 10:28 pm

Több sorban, egymás mellett sorakozó, kétszintes priccsek ahol éppen annyi hely volt, hogy a katonák elhelyezzék cuccaikat és aludjanak. A körletben jól elválasztott helységek vannak a hozzájuk tartozó zuhanyfülkékkel. Mindegyikben harmincöt katona elszállásolására van lehetőség.


A hozzászólást RisingSun összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 24, 2016 1:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
PortaDF

avatar

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Oct. 01.
Tartózkodási hely : Magyarország - Szeged

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Szer. Okt. 05, 2016 11:11 pm

Megérkeztünk a körletbe, és ahhoz képest, hogy sereghajtóként, elsőnek. ~ Istenem, mintha az egyetemen lennék a koleszban. Csak itt minden sokkal szarabb... ~ Gyorsan a legbelső ágy felé vettem az irányt, majd felhajítottam a málhám a felső ágyra, lent helyet hagyva Björnnek. Felhúzódzkodtam a rácsnál fogva, lerugdostam a bakancsom, leráztam a fejemről a beretet, majd kényelmesen végignyújtóztam a matracon. A málhában szinte semmilyen személyes tárgy nem volt, hiszen a börtönből semmit sem hoztam el, azok a dolgok, amikkel pedig bevittek megsemmisítésre kerültek a távozásomkor. Nem mintha bármihez is ragaszkodtam volna. A lerben bőven volt időm elbúcsúzni a fizikai dolgoktól, na meg más egyebektől is. Kíváncsian vártam az öcsém vajon milyen híreket hoz otthonról...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luke Darrow

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2016. Sep. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Okt. 06, 2016 1:29 am

Tartom a távolságot a testvérpártól, és a terem végében lévő ágyhoz settenkedek, hogy ott foglaljam el a felső matracot. Gyanúsan ugyanúgy néz ki minden bútor, mint a börtönben, de ezen nem kéne meglepődnöm, az Európán is ez volt a helyzet. Sóhajtok egyet, ledobom a csomagom, és elheveredek az elfoglalt fekhelyemen.
~Francért kellett megszólalnom. Mondjuk, nem lett belőle semmi, de akkor is.~
Jobb híján összefonom a karjaim a fejem alatt, és a plafont kezdem bámulni, fél szemmel azért azt is figyelve, ki fog alám költözni.
~27000 halott....csodálatos. Még az kéne, hogy kiderüljön ezek a gyíkok perverzek is, és akkor ennyi erővel mehettem volna sittre is.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mik7e

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Okt. 06, 2016 11:03 am

Matthew Marlowe lassan botorkált a tömegben, még a központi számítógép vezetésével eljutott a nekik kijelölt körletbe. A katonák valóságoz eufóriában támadták meg az egyszemélyes ágyakat.
Hé, marha, ez az én helyem! – Morgott rá egy férfi, aki inkább látszott egy felhőkarcolóba oltott medvének, mint embernek. Matthew továbbment, mintha nem is hallotta volna, majd mikor végre talált egy helyet, gyorsan ledobta rá a motyóját. Vele szemben két szakálas férfi jóízűen, erős akcentussal beszélgetett. Matthew azt is meghallotta, hogy testvérek, mivel nagyon úgy tűnt, hogy szomszédok lesznek bizonytalanul odaköszönt nekik.
– Üdvözlet, uraim! A nevem Matthew Marlowe, nagyon úgy fest, hogy szomszédok leszünk. – Miközben köszönt odanyújtotta a kezét. Ezután úgy tett mintha valamit ki kéne vennie a táskájából és elfordult. Nem akart útban lenni, mivel jól látszott, hogy a két testvérnek van mit megbeszélnie egymással, ráadással neki amúgy is fontosa dolga volt…
Legalább negyed órára eltűnt, majd a körletbe visszatérve már megkönnyebbülten mászott fel az ágyára.
Egykedvűen bámulta a plafont, talán még csak most tudatosult benne, hogy hol is van, hogy mit tett.
Menekült, tudta jól, egészen a Keplerig futott. Elővett egy könyvet a táskájából, az apja neve volt a borítón. Az egyik leghíresebb regénye volt: Káröröm a halálban.
Akkor adta ki, mikor tudatosult az emberekben, a föld halára van ítélve. A könyv hátuljára csak ennyit írt, apja: Merő meggyőződéssel kijelenthetem, hogy bármilyen közel is van a világvége, az egyikünknek sem jöhet elég korán.  
Ezek után nem is csoda, hogy mekkora, hatalmas botrányt kavart könyve.
Matthew egy megjelölt oldalra lapozott, és elolvasta az aláhúzott sorokat:
Bármilyen messzire is fut az ember, maga elől nem menekülhet el. Nos, igen nem egy nagy okosság ez, mégse könnyű megérteni. Mint a nőket, még ha egyszerű is a csaj, mint a sakkbábú, megérteni akkor sem fogod. Na, mindegy a lényeg nem ez, hanem még a föld nevezetű bolygón én magam is keringtem az a helyzet, hogy még valamire rájöttem:
Aki menekül az egyúttal mindig keres is valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
ColdBlood

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Okt. 06, 2016 9:22 pm

- Előzmény: Főépület -

Belépve az épp soron következő körletbe. Rick gyorsan helyet foglalt a felső priccsen. Így én be is rúgtam a cuccom az ágy alá. Majd leültem az alsó részre. Kissé fáradtan körbe tekintettem, és amíg így méregettem az arcokat...
- Veled mi a helyzet? Hogy kerültél ide? Gondolom kedvenc témád lesz, de bent mi volt mióta nem láttalak? Vagyis mesélj öcsédnek kicsit - Hátra dőltem és felkészültem egy páros lábas talpalásra. - mivel tengetted napjaid. - Enyhén elhúzva végét, mert már ki kívánkozott belőlem a röhögés, Engedtem izmaimnak, hogy tegyék a dolgukat. Közel sem teljes erőből de bele rúgtam az ágyba, csak hogy érezze a törődést.
Mire ennek a mozdulat sornak a végére értem fel is fogtam, hogy egy harmadik fél is csatlakozni kívánt a beszélgetésünkbe. Félig még oldalamon feküdve nyújtottam balom, még mindig vigyorogva.
- Björn Thorborg, üdv viking falván! - Nem láttam értelemét nem barátságosan fogadni közeledtét a paceknak, úgy is kiderül hamar ha suttyó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PortaDF

avatar

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Oct. 01.
Tartózkodási hely : Magyarország - Szeged

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Okt. 06, 2016 9:53 pm

- Óóó... egy cseppet sem unatkoztam kedves öcsém, azt elhiheted! Hamar barátságot kötöttem benti faszagyerekekkel, és megajándékoztuk egymást pár törött orral. Tudod, nekem mindig a leghitványabb ellenfelek jutnak. - megszívtam az orrom kicsit, ahogy eszembe jutott a csípős, de mégis tompa érzés ami egy életre egyedi megjelenést adott az orrnyergemnek, majd Björnre kacsintva megmozgattam az orrom. Még roppant is egyet egészen halkan.
- Na meg persze egy élmény volt szűzen megúszni. Örhm... Ha érted mire gondolok. Már majdnem feladtam, hogy férfi maradjak a fürdőben. Azok a gennyes szemetek lefizették az egyik őrt, hogy süketüljön meg húsz percre, én meg pechemre egyedül voltam bent, mikor bejöttek. Persze egyből megszorítottam a szappant, mert tudtam, ha elejtem össze sem kaparom többé. Na de el is kaptak volna ha nincs Loco. De mi a francnak mesélek én neked ilyesmiket? Lefogadom, még egyetlen igazi nőd sem volt, amilyen tejfeles képed van! - habár éppen ellenkezőleg volt, azért jólesett ennyi év után ismét ugratni az öcsémet. Ekkor megjelent egy egészen macsó arcú nyugati ember, és barátságosan köszönt és bemutatkozott. Björn megelőzött a viszonzással, de én sem maradhattam faragatlan.
- Björn, mint kismacska! Tudja Mr. Marlowe odaát ez a szó kiscicát jelent! - vigyorogtam az amerikaira teljesen komolyan, a testvéremre még véletlenül sem nézve.
- Egyébiránt Richard Thorborg vagyok, de bajtársaknak és barátoknak csak Bolyhos. - megvakartam dús szakállamat, majd hozzátettem: - Gondolom kitalálja miért. Na szóval... - folytattam a mesélést. - Megúsztam szárazon és egy nap behívták a kevésbé veszélyes, vagy nem visszaeső elitélteket a kihallgató-terembe, mindenkit név szerint szólítottak, mindenkinek feltettek egy sor épelméjűségre vonatkozó kérdést, majd kaptunk egy "szolgálatra alkalmas" pecsétet az aktánkba, amit digitálisan előreküldtek a Keplerre. Ott-itt... hmm... most akkor hogy is van? Ott, vagy itt? Itt-ott... Hmmm... szóval a Kepleren kiválasztották maguknak a húsanyagot, a Földön visszaigazolták, és "voilá", itt vagyok. - igyekeztem semmi kényelmetlent, vagy fájdalmas emléket elmesélni, mert remekül éreztem magam, hosszú évek óta talán először. Nem akartam, hogy Björn egy kicsit is érezze min kellett keresztülmennem odabent.
- A kiképzés piskóta volt, a gazdaságszakon a külön-tesi nagyobb igénybevételt követelt a fizikumunktól. Aztán megkaptuk a minősítésünket, mindenki kizárólag a "szolgálatos" rangban, ami még a közlegénynél is alacsonyabb, és igazi fegyvernek a közelébe sem mehet, de aztán a gyakorlatin lehetett emelkedni a csillagos égig! - elfintorodtam, majd hozzátettem: - Tizedes. - és a vállapjaimra pillantottam.
- Sosem lehetünk őrmesternél nagyobb rangban, és a kiszabott büntetésünk 60%-át a hadsereg berkeiben kell töltenünk. Inkább nem számolom ki mennyi évet, de ugyanakkor minden jog megillet, ami egy rendes katonát is. Mehetek eltávra, ehetek-ihatok, megdögölhetek. - a mondandóm végére érve kissé feszengve lóbáltam a lábaim, majd Björnre pillantottam.
- De az én történetem semmi a tiédhez képest! Te magadtól vagy itt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Pént. Okt. 07, 2016 12:04 am

A körletekbe telepített hangszórókon át hirtelen megszólalt a vészhelyzeti riasztás baljósan vijjogó hangja. Aztán alatta felcsendült Calypso gépies orgánuma is. - Figyelem! Figyelem! Általános riadó! Reptiliánok támadása várható a külső védelmi gyűrűnél. Minden harcoló egység azonnal jelentkezzen a járműdepónál, harcra készen! Ez nem gyakorlat! Ismétlem ez nem gyakorlat!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
ColdBlood

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Pént. Okt. 07, 2016 9:25 am

Rick semmit nem változott, csipkelődik még mindig.
- Hééé!- csaptam a lógó lábára vissza kézből.
- Mondja a birka...- mormogtam magam elé, utalván a kis bolyhos állára gondolva. Épp csak végére ért mondandójának és már meg is szólalt a kedvenc hangom. Pillanatok alatt át állt az agyam és már dolgoztam is fel az infót hogy mi a szart is láttam útközben ki van táblázva a kurva folyosó, közben feldobtam bátyámnak a bakancsát majd az enyémet is feszesebbre húztam. Amint meg voltam loholtam is kifelé.
- Gyerünk, gyerünk! - Üvöltöztem, mély öblös hangon sürgetés képpen a többiekre. Az ajtóban még vissza fordultam. - A gekók kíváncsiak ki rúgja szét a seggüket, mutassuk meg nekik! - Tekintetem a végén Rickével találkozott. De már csak gondolatban szóltam hozzá... ~ Adjunk nekik bro ~
- Folytatás: Főépület -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PortaDF

avatar

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Oct. 01.
Tartózkodási hely : Magyarország - Szeged

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Pént. Okt. 07, 2016 10:33 am

A levegőben kaptam el mindkét bakancsot, és sebtében felrántottam a lábamra. A fűzővel egyenlőre nem bajlódtam, a három csat is megtartja amíg a főépületbe érünk.
- Indul a móka! - vigyorogtam Björnre, és málhámat hátrahagyva utánaeredtem. Bakancsfűzőim ide-oda csapkodtak, ahogy átfutottam a többi ágy közt, közben egyik kezem ujjaival végigdoboltam az összeset.
- Folytatás: Főépület -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luke Darrow

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2016. Sep. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Pént. Okt. 07, 2016 1:07 pm

Azonnal felpattannak a szemeim a riadót hallva, a testem azonban már nem reagál ilyen gyorsan. Helyette morgok magamban, és megpróbálok visszaemlékezni a tűzriadó térképre, azon belül is a fegyvertárra. Nem, nem hiszem, hogy hőssé válok ma, sőt, állatira remélem, hogy nem, de fegyverrel a kézben csak több rá az esélyem, hogy legalább az első napom túléljem a seregben nem?
-...móka...? - nyögöm fel, de aztán szorosan követni kezdem a testvérpárt. Remélem az ellenség is olyan ijesztőnek találja majd őket, mint én magam, és így a közelükben kevésbé leszek kitéve annak, hogy gyíkeledel legyen belőlem.

Folytatás: Főépület
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Okt. 20, 2016 11:31 pm

Calypso ide vezette a pilótát, majd közölte vele, hogy az egyik üres ágyat kiválasztva, cuccoljon le!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Keiji Hanate

avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2016. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Vas. Okt. 23, 2016 12:11 pm

- Korlátolt barom - motyogtam magamban a hadnagy válaszára gondolva, miközben a többiekkel együtt megérkeztem az egyik félig telt körletbe. Kerestem egy szabad ágyat, szépen kicsomagoltam a holmimat, majd elrendeztem őket az erre a célra kijelölt fiókokba és rekeszekbe, majd fogtam magam és elterültem az ágyon. Először csak lógattam a lábamat, finoman hallgatva a környékbeli társaim beszédét. Majd végül elővettem egy reptiliánokról szóló tankönyvet, amit még a kiképzésen kaptam s olvasgatni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keiji Hanate

avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2016. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Kedd Okt. 25, 2016 3:46 pm

Hirtelen meghallottam a hangosbemondón át lökött szöveget. Nem szívesen tettem le a könyvet, de ha már itt vagyok, azt teszem, amit elvárnak tőlem. Egy papírdarabbal megjelöltem az oldalt, ahol tartottam, kinyújtóztattam a tagjaimat, majd szépen elindultam a kantin felé. Remélem nem tévedek el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allmange

avatar

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2016. Oct. 07.

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Kedd Okt. 25, 2016 4:04 pm

A lepakolás több időt vett igénybe, mint azt elsőre gondolta volna. Hiába volt szánalmasan kevés saját dolga, otthonról csak a leglényegesebbeket hozhatta el, azokból is főleg azokat, amiket maga vett vagy épp készített. Egy kép a családról, egy másik azokról, akikkel ez előtt szolgált. Semmi eget rengetően extra. Mégis mire végzett vele, már egy újabb jövevény jött és rendezkedett be egy másik szabad ágyon.
-Se baj, a jó munkához idő kell... -motyogta maga elé- ...a szarhoz meg még több
Kissé morcosabb hangulatba került, bár nem tudta megmondani volna, hogy mi volt a kiváltó ok. Ellenben úgy érezte, hogy ilyen közérzettel nem lett volna éppen szerencsés új ismeretségebe kezdeni. Még csak időzíteni sem lehetett volna jobba, amint megkordult a gyomra, azon nyomban a hangosbemondó is felhívást közölt az állománnyal.
-A Föld? -mondta ki hangosan a benne formát öltő kérdést- Nocsak minő fejlemények, ezt talán megéri megnézni közelebbről is -csapta össze a tenyereit.
Tekintetével a másik kereste, hogy lássa az ő reakcióját a hírekre, azonban úgy látszik halkabb volt a kurafi, mint gondolta. Utolsó mondatait már csak a négy fal hallotta ~...nah szépen vagyunk, minden mókát magának akar...vagy csak a természet szólott...~
Mindegy is volt igazából, a pakolással úgy is végzett, így hát megindult a kantin felé, úgy ahogy volt és abban amiben volt. Ha másra nem is, arra jó lesz a kirándulás, hogy meg tömje a hasát végre...bár voltak fenntartásai, hogy mije is lehet egy ilyen távoli bázisnak.
-Hát itt az ideje kideríteni... -azzal tovváb nem húzva az időt megindult a kantin irányába, vagy amerre sejtette...


//FOLYTATÁS: KANTIN//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SleepingMoon
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 18.
Age : 32

TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   Csüt. Nov. 03, 2016 10:33 pm

- A MARSRA INDULÓ CSAPATOKNAK AZONNALI MOZGÓSÍTÁS! TIZENKETTŐ ÓRA HARMINCKOR MINDENKI JELENTKEZZEN A DOKKOKBAN A GLASGOW INTERSZTELLÁRISNÁL!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A FÉRFIAK KÖRLETE   

Vissza az elejére Go down
 
A FÉRFIAK KÖRLETE
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: JÁTÉKTÉR :: KEPLER :: ALFA-BÁZIS :: FÉRFI KÖRLETEK-
Ugrás: