CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 TISZTEK SZÁLLÁSHELYE

Go down 
SzerzőÜzenet
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: TISZTEK SZÁLLÁSHELYE   Pént. Okt. 07, 2016 12:12 am

Itt szállásolják el a Kepleren kívülről érkezett tiszteket, századosi rangig. Itt ugyan nincsenek emeletes ágyak, mindenki számára van egy külön, zárható cella ággyal, meg egy kis szekrénnyel, de luxusra itt sem kell számítani. A körlet része egy zuhanyozó is, amit kizárólag a tisztek használhatnak.


A hozzászólást RisingSun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 24, 2016 1:09 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: TISZTEK SZÁLLÁSHELYE   Pént. Okt. 07, 2016 12:12 am

Jared tiszti rangjának megfelelően saját szállással rendelkezik. Nem egy nagy valami de legalább van. Visszatérését követően a régi körletét kapta meg, így személyes holmijai az ezt megelőző időkből valóak. Régi fényképek még mindig az ágy falán vannak, többek között a családjáról akik a földön élnek még legjobb tudomása szerint, illetve a volt csapattársairól, akik azóta már mind halottak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: TISZTEK SZÁLLÁSHELYE   Pént. Okt. 07, 2016 12:13 am

A körletekbe telepített hangszórókon át hirtelen megszólalt a vészhelyzeti riasztás baljósan vijjogó hangja. Aztán alatta felcsendült Calypso gépies orgánuma is. - Figyelem! Figyelem! Általános riadó! Reptiliánok támadása várható a külső védelmi gyűrűnél. Minden harcoló egység azonnal jelentkezzen a járműdepónál, harcra készen! Ez nem gyakorlat! Ismétlem ez nem gyakorlat!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Scarecrow

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2016. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Re: TISZTEK SZÁLLÁSHELYE   Pént. Okt. 07, 2016 12:57 am

Az eligazítóban történteket követően a leléphet parancsszónak eleget téve megindult, hogy lelépjen. Amíg nincs, rá szükség addig valamit csináljon. Az emberek nem is hinnék, mennyire nem tudja megtalálni többé a helyét. Rengeteg időt töltött a bázison, ismeri minden szegét-zugát Annak idején gyakran ment le az ellátó részleghez vagy csak a kantinban ettek valamit, beszélgettek a társaival. Akkoriban az ilyen köztes nem eltáv, de szabad idő kategória minden perce ajándék volt. Most átok. Nem tud magával mit kezdeni, látszólag célirányosan rótta a szintek közötti folyosókat, míg nem kilyukadt a tiszti szállások közelében. Jared pár pillanatig hezitálva tekintett az oldal irányú folyosóba, majd végül rászánta magát és elindult.
A körlet ajtajához érve elővette kártyáját és leolvasta vele az azonosítót. A gép ezúttal elfogadta a kártyáját és felnyílt előtte az ajtó.
A látványtól, ami elé tárult hirtelen villanásokban emlékképek törtek elő, ám mikor lehunyta a szemeit a képek eltűntek. Maser belépett az ajtón, majd becsukta azt maga után, mikor ezzel megvolt sóhajtott egyet és a falnak támaszkodott. tekintete időről időre találkozott a mechanikus ujjaival. Végül inkább ellökte magát és az ágya felé indult meg. néhány lépés volt mind össze, aztán bevetette magát az ágyába.
Furcsállta, hogy két év után, még mindig ugyan az a körlete. Bár nem tűnt el és nem is halt meg hivatalosan, így aztán lehet, hogy itt Kepleren sebesültként lehetett számon tartva. Gondolta, miközben az ágy a vártnál jobban megsüllyedt alatta. Kellemetlen is tud lenni az a néhány száz kilo, amit felszedett az utóbbi évek alatt.
Tekintete végül az ágy belsőfalán lévő felragasztgatott képekre vetődött.
Az egyik képen, amit megpillantott az anyja és a húga volt. Valamikor néhány évvel ez előtt kapta a képet, hiszen Lianna a kis húgocskája is megnőtt már. Tekintete aztán tovább vándorolt. Egy újabb fájdalmas kép, ami emlékezteti a veszteségre. Négy fiatal katona mosolyogva tekintettek a kamerába. Michael, Beckett, Todd és ő maga is ott van a képen. Úgy tervezték, hogy húsz éve katonai szolgálat után készül egy másik is, de ez már múlt. Odébb siklott a tekintete és egy hasonló képen akadt meg. Itt már öten voltak. Keze megindult a kép felé. Mutatóujja egy adott ponton állt meg. El kellett telnie egy jó évnek, de aztán Carter is teljes értékű tagjává vált a csapatnak. Aztán még egy évig tudtak együtt dolgozni mind az öten aztán szétosztották az egységet. Jared és Sam együtt maradtak, meg társaknak. Beckett két hónappal később elveszítette mind a két lábát és hazaküldték. Akkor még azt hittük ő járt rosszul. Így visszagondolva egész olcsón megúszta. Todd és Michael is párban maradtak úgy tűntek el és az óta sem kerültek elő a felderítő missziójukról, amire elindultak.
Aztán már csak ők maradtak meg, hosszú hónapok teltek el, aztán évek és Jared is kezdett megnyugodni, hogy ha együtt dolgoznak, mint eddig akkor minden rendben lesz.
Ujjait hirtelen elkapta a képről tekintetét gyorsan a hangszórók irányába fordította.
Jared végül nem siette el a mozdulatait és felült az ágy a szélére. Kedvére lett volna arcát kezébe temetni, de már benne van a tudatában, hogy az nem az ő keze. így néhány pillanatig lehunyt szemekkel csak vár. Nem gondol semmire, majd végül mikor úgy érzi, sikerült elűznie a gondolatokat feláll és elindul az utasításnak megfelelően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: TISZTEK SZÁLLÁSHELYE   

Vissza az elejére Go down
 
TISZTEK SZÁLLÁSHELYE
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: JÁTÉKTÉR :: KEPLER :: ALFA-BÁZIS :: FÉRFI KÖRLETEK-
Ugrás: