CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 KASZTOK ÉS KÉPESSÉGEIK

Go down 
SzerzőÜzenet
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: KASZTOK ÉS KÉPESSÉGEIK   Vas. Szept. 25, 2016 10:12 pm

A játékban szereplő kasztok közül mindegyik más és más előnnyel és hátránnyal rendelkezik, így jól gondoljátok át melyiket választjátok, mert utólag már nem módosíthattok rajta!


Tengerészgyalogos

A legalapvetőbb tagja az Űrhadsereg szárazföldi egységeinek. Keménykötésű alak, aki nem fél a saját árnyékától. Jól bírja a hosszabb meneteléseket, viszonylag gyorsan mozog és remekül bánik a gépkarabélyokkal, puskákkal, gránátokkal, aknákkal. A járművekkel is jól boldogul, így növelve túlélési esélyeit. Közepesen ellenálló testpáncélzatot visel, így a némileg erősebb támadásoknak is ellenáll. Ha viszont komoly túlerővel néz szembe, jobb ha fut, mert a nagy erejű frontális zúzásokat nem húzza sokáig. Túl sok utánpótlást sem tud magával cipelni, így egymaga nem szállhat szembe, nagyobb számú ellenséggel. Jelentősen megnőnek az esélyei, a számukra kifejlesztett közepes osztályú testpáncélokban, amivel képes kihúzni magát és társait a kemény helyzetekből. Nagyobb csapatban viszont, társai oldalán, páncélzat nélkül is igazán hatékony és ütőképes.


Nehézgyalogos

Ugyan csak harmadannyi van belőlük, mint a tengerészgyalogosokból, ám ha komoly mészárlásra van szükség, ők a megoldás. Debella óriások ők, jelentős mennyiségű izomzattal, amire szükségük is van feladatuk ellátásra. Nagy szakértelemmel használnak rakétavetőket, golyószórókat és nehézgéppuskákat, egyetlen vérfürdővé változtatva a környezetüket. Kizárólag ők viselhetnek nehéz osztályú testpáncélokat, ami kibírja az erős támadásokat is, legalábbis egy ideig. Komoly mennyiségű lőszert képesek magukkal cipelni, ezzel nemcsak saját magukat, hanem a tengerészgyalogosokat is ellátva munícióval. Ők kezelik a harci mecheket is, így válva még pusztítóbb gyilkológépekké. Viszont ha gyorsan kéne eljutni valahová, ráadásul messzire, fizikai adottságaik miatt nem teljesítenek valami jól. Lassúak, lomhák és csak kisebb távolságokon belül hatékonyak.


Őrszem

Speciális kiképzésük miatt mindössze pár száz van belőlük az egész hadseregben. Gyorsan mozogva, viszonylag rövid idő alatt képesek nagy távolságokat megtenni. Ha kell, villámgyorsan elrejtőznek, valósággal beleolvadva a környezetükre. Felderítő feladatokra kiválóan alkalmasak. Remekül kezelik a mesterlövész puskákat, pisztolyokat, bombákat, késeket és jól értenek a szabotázs akciókhoz is. Előszeretettel ritkítják az ellenséget nagy távolságokból. Ha viszont felfedezik őket, jobb ha menekülnek, különben végük. Egymagukban roppant sebezhetők, még kis létszámú ellenséggel szemben is. A nyílt küzdelem nem az ő műfajuk.


Pilóta

Szerepük nyílvánvaló. Mivel ők az egyetlenek akik képesek elvezetni a siklókat és a helikoptereket, így az ő feladatuk a hadianyagok és a csapatok folyamatos szállítása. Mivel elég gyakran vetik be a légierőt, így a harci gépeket vezető pilótáknak komoly szerepük van a földi csapatok támogatásában. Az ő dolguk a megjelölt célpontok bombázása, vagy fedezni a visszavonuló egységeket. Viszont ha lezuhannak, ráadásul ellenséges területen és nincs a közelben segítség, végük. Értenek valamennyit a pisztolyok és gépkarabályok használatához, de ezzel csak elodázhatják az elkerülhetetlent.


Technikus

Az ő szerepük a legmegosztóbb az egész hadseregben. Egész nap a holografikus monitorok előtt ülnek a támaszpont védelmet nyújtó falai közt. Viszont a feladatuk nagyon fontos. A képernyőn át az ő dolguk a csapatok közti kommunikáció összehangolása, a harcoló egységek informálása a célpontok vagy a bajba jutott egységek helyzetéről. Ő a hadműveletben részt vevők szeme, aki közvetlenül az akciókat irányító főtisztektől kapja a parancsokat, amiket aztán továbbít. A fegyveres harchoz nem igazán ért, így ha valami folytán szembekerül egy reptiliánnal, segítség nélkül a biztos halál vár rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
 
KASZTOK ÉS KÉPESSÉGEIK
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: INFORMÁCIÓS KÖZPONT-
Ugrás: