CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 MIN HUILANG

Go down 
SzerzőÜzenet
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: MIN HUILANG   Kedd Okt. 04, 2016 10:21 pm

- Név: Min Huilang vagy MH-23
- Nem:
- Kaszt: Technikus
- Kinézet: Hosszú, dús, egyenes fekete haj, vörös kiber szem, sárgásabb bőr, átlagos testalkat jellemzi. Hátából két darab kibernetikus implantátum lóg, melyet agyába épített chipen keresztül képes irányítani, főként terminálokhoz, kibernetikus csatlakozókhoz, járművek és további használati tárgyak javításához használatos.
Hátán helyet foglal továbbá egy lecsatlakoztatható adattelep, amely külső szemlélődőknek inkább egy nagy és nehéz fém téglalapra hasonlít, amin gombok és adatportok sokasága található. Adatok eltárolására, küldésére és fogadására használható, rádióként, lokátorként és hologram kivetítőként képes szolgálni.
- Életkor: 26
- Rang, rendfokozat: Közlegény
- Titulus: Mestergépész

- Történet: 2081-ben született Kínában, a Szecsuan tartománybéli Csengtu városában. Míg apja a Kínai Népi Felszabadító Hadseregben (PLA) teljesített szolgálatot, addig az anyja a körzeti kórházban volt főorvos. Emellett volt még egy bátyja, főként ő nevelte a fiatal Mint aki már egészen fiatal korában nagyszerű tehetségnek bizonyult matematika és fizika terén, ami persze nem volt meglepő egy három és félmilliárd népességgel rendelkező országnál. Maga Csengtu egy az egyik legfontosabb gazdasági, közlekedési és kommunikációs központ nyugat-Kínában, ehhez mérten rengeteg ember él nagyon kis méretű területen, ami ugyan elsőre, a város központjában kevésbé látható, de külterületeken jobban láthatóak a különbségek. Lepukkant házak és viskók ezrei a városhatárnál sok ezer embernek adott otthont, még ha irtó nyomorúságos körülmények között is. A helyi rendőr alakulatok csoportosával járőröztek a környéken, igyekezve fölszámolni az illegális ópium kereskedő bandákat és tenyész laborokat, amik az elszegényedett és tudatmódosító szerre könnyen kapható szegények egyik mentsvára lett.
Valamivel beljebb, ám még mindig a lakóövezetben találhatóak a rusztikusan fölépült betonpanelek, amikben akár egy teáscsészényi helyért is késelések voltak. A lakásokra tervezett férőhely kapacitása átlagosan a háromszorosan volt túlzsúfolt, s volt, hogy egy kétszemélyes lakásban egyszerre öt ember lakott. Ezzel együtt járt a járványok és betegségek villámgyors elterjedése és persze a halálozási arány, ha egy olyan vírus kezdett elterjedni - gyakran szánt szándékkal -, ami gyorsan ölt.

Múltak az évek. Min családja is a külterületeken lakott, de szerencséjükre nem a vészesebb környéken, ahol még elviselhetőbbek voltak az életkörülmények mint más területeken. Min ekkor 24 éves volt és éppen az egyetemen tanult, amit az apja és az anyja béréből tudtak csak finanszírozni, és persze a bátyja anyagi támogatásával. Mindezt arra tették félre, hogy a gyermekük a főiskolán végezte a tanulmányait, hogy egy nap ledoktoráljon gépészetből és munkájával megélhetést biztosítson magának és a családjának.
Ez természetesen másoknak is a fülébe jutott. Egy nap Minhez beállítottak a körzeti hatóságok emberei, hogy nyomban a tartományi rendőrkapitányságra kell sietnie az urakkal, hogy megbeszélést tartsanak a gyilkosságról. Min ezek szavak hallatára tudta meg, hogy a családjának egy része gyilkosság áldozata lett, s további kihallgatások várnak rá.
A nyomozás ugyan sikerrel zárult és meglettek az elkövetők, azonban ez mind mit sem segített azon, hogy Min ezután már nem tudta az iskolai tanulmányait folytatni.
Utolsó hónapjait a lakásán héderegve tervezte eltölteni elkeseredésében és bánatában. Pénz és háttér nélkül már nem válhatott belőle más, csak földönfutó drogárus vagy szajha, ahogyan sokan másokkal is akik nem voltak ilyen "szerencsések" mint ő. Legalábbis ez vált volna belőle, ha nem kap egy hirtelen látogatást a lakásán néhány ismeretlen alaktól, akik egy külföldi cég, a BioMorph nevű vállalat munkatársaiként mutatkoztak be.

2105

- Mrs. Min. Üdvözlöm.
Az alacsony, kopaszodó és idősebb éveit taposó férfi különösen barátságos ábrázata megnyugtatta a nőt, s valamennyire elmúlt a félelem és bizonytalanság okozta remegése. A vastagbélésű, bőrrel bevont fotel kényelmessége ellazította és tárgyalásra kész pozícióba helyezve magát a férfira összpontosított.
- Gondolom Mr. Huang - mutatott a nő mögött álló, öltönyös férfira - már beavatta az alapokba, így megspórolva az értékes időt, rögtön a tárgyra térek. Mr. Huang, köszönöm, távozhat.
Az ajtó csukódása után ketten maradtak a férfi dolgozószobájában.
- Szóval tudtommal abba maradtak, hogy minden feltételbe belegyezik a tartozásainak és egyéb hátralékainak elengedése végett, beleértve a bátyjáét is. Jól mondom.
- Igen.
- Rendben. Nos, tudnia kell, hogy amit teszünk, pontosabban amire Ön vállalkozik az messze túlmutat mindenen, amit eddig az emberiség elért a biotechnológia és implanttechnológia szintjén. Ez egy még le nem tesztelt projekt, amihez ugyebár alanyok szükségesek.
Tartott némi szünetet, majd konstatálva, hogy a nő figyel, tovább folyatta:
- S mint mondtam, ez teszteletlen, még nem kipróbált formula, amit a közeljövőben tervezünk piacra dobni, feltéve persze, ha a kísérletek sikeresnek bizonyulnak. Kedvező áron, kedvező feltételekkel és széles körben, ahogy ezt tervezzük, ám talán ez még változhat.
A nő csak bólogatott és minden információt igyekezett a fejébe vésni, még ha nem is sikerült. Nagyon izgult és kimerült volt, s ezen nem segített azt sem, hogy éppen egy világvállalatnak a helyi nagyfőnökével beszél. Már akkor sejtette, hogy a mai napon fog megváltozni az életének útja és ehhez ma még aláírás is dukál.
A férfi fölállt, majd a mögötte megjelenő kékes hologram felé fordult, mely azonnal láthatóvá tette a teljes épületkomplexumnak az alaprajzát. A férfi egy legyintéssel továbblapozta, majd egy furcsa hologramot mutatott a nőnek, amin különböző, egyenlőre számára ismeretlen tárgyak voltak.
A férfi visszatekintett a nőre:
- Tudja, hogy mik ezek?
- Nem, uram.
- Majd holnap tudni fogja. Ugyanis ezek az ön testébe lesznek beépítve, s ezek után már nem lesz teljesen ember.

A következő hónapokban kísérletek és beültetések egész hada várt Minre. Erőnléti, mentális tesztek, szem és kibernetikus beültetések, intelligencia szint, erőnléti felmérés, alvásmegvonás utáni robbanószer hatástalanítás, dehidratált állapotban lévő ingafutás, és még sok más. Min nem sokat tudott arról, hogy a kísérletek az adott helyzet alatt mit mutatnak ki pontosan, a végeredményeket azonban közölték vele minden hónapnak végén.
A változást eddig soha nem látott formában tapasztalhatta meg: az egész teste gyakorlatilag egy számítógéppé alakult, amely teljesen más funkciókat lát el, mint egy átlagos ember. Testébe portokat és csatlakozótelepeket telepítettek, hogy képesek legyenek adatok befogadására és küldésére. Új szemeket kapott, melyek ugyan nagyon sokban hasonultak voltak a valódiakhoz, ám ott ahol az emberek írisze volt, ott csupán a nőnek lencsék és kibernetikus motorok és érzékelők sokasága foglalt helyet. Zoomolás, adatok leolvasása és elemzése, raktározása, domborzat lemodellezése, dőlésszög felmérése, szélirány meghatározása, éghajlati változók észlelése, célpontok bemérése és esetleges továbbadása, egyszóval minden egyéb funkció, amihez eddig a katonáknak külön műszereket és eszközöket kellett vinniük.
Karjai lecserélődtek fém implantátumokra, száján egy vox helyezkedik el, mely hangját reszelősre és kissé robotikussá torzítja, ám képes bármely lokalizált nyelvet fölismerni, s megszólalni azon. Hátán pedig végső soron egy nagyobb cipős doboz méretű, lecsatolható fémdoboz helyezkedik el, amely adathordozóként szolgál. Hálózati bemenetek, portok és gombok sokasága, mely sok terrányi adatot képes befogadni és küldeni, ezáltal rádióként is funkcionálni. A dobozból továbbá két darab, kígyószerű és félméteres hosszúságú fémkar emelkedik ki alulról abban az esetben, amikor speciális rendszerekhez kell a hozzáférés. Alap helyzetben az adathordózóban maradnak, harcra alkalmatlanok.
Végső soron egy mai korban ugyan poénosnak, ám adott helyzetben hasznosnak bizonyuló eszközt adtak a nő kezébe, melyet ő viccesen inkább csak "húskloffolónak" vagy "recés lapátnak" nevezett el. Ez egy hatalmas, hosszúkás csavarkulcs, ami egy később tervezett új modulrendszernek az egyik indítókulcsa lett volna, ám időközben a projektet érdeklődés hiányában leállították. Nagy volt, ormótlan, nehéz és nem volt rá még felvevő piac.
Közelharcban és egyéb rendszerek feltörésében nagyon hasznosnak bizonyult, ám sokak nagyon furán tekintenek a szerszámra a kezében és folyamatos figyelem és viccek tárgyát képezi, a nő bosszúságára.
Itt felmerült a kérdés, hogy mindez miért nem terjedt el? A következő hónapokban oly mennyiségű pénzt emésztett fel ez az egy emberes projekt, hogy a piacra dobása, mint az "új szuperkatona" valósággal nevetségesnek hangzott ilyen mértékű összegek mellet, ráadásul ilyen felesleges ágazatban. A kegyelemdöfést az új generációs implantátumok hozták meg, melyet német, svájci és angol kutatók fejlesztettek ki. Modernebbek voltak és ugyan még mindig drágák az átlagembernek, összesítve kevesebb pénzbe kerülne egy szuperkatona felszerelése az új, modern modulokkal, mint amivel Min lett fölszerelve. Két év alatt a szükség rohanásában olyan sokat fejlődött a technika, hogy a letesztelt és sikeres, de még piacra nem dobott technológiát egy új teljesen beelőzte és lecserélte.
Min végül neme lett teljesen elpazarolt alany: a Gyarmatügyi Expedíciós Űrhadsereg, más néven GYEŰ vagy CESM egy hosszabb szerződésre megvásárolta Min szolgálatait, ott ahol most az emberiség poklát és fényes jövőjét emlegetik: a Kepleren.

- Jellem:
Csendes, visszahúzódó és bizonytalan személyiséggé változott a megterhelő beavatkozások során. Elvesztette mind a két karját, száját és a hátát elcsúfították a fém implantációk és folyamatos kudarc éri, ha társaságba keveredik. Gyakori hibája, hogy kevésé lehet kiszámítani, hogy mikor van dühkitörése, mert van, amikor az elszenvedett sérelmeit magában tartja, máskor pedig kirobban belőle - ez gyakoribb esetekben a harcmezőn fordul elő, ahol szívesen adja ki a felgyülemlett negatív érzelmeket. Csúfságáért természetesen a BioMorphot okolja, azonban amikor szitkozódik erről, mindig eszébe jut, hogy ezzel inkább csak magát okolhatja, elvégre ő egyezett bele ebbe - és ezt el is mondták neki a beavatkozások előtt is. Más részt pedig akkor a bátyja még mindig a nyomornegyeden dolgozna, mint kukás.
Gyakran emlékezteti magát, hogy a kinézete csak átmeneti, hiszen megfelelő implantációkkal vissza változhatna a régi énjévé és megint normális ember lehetne, mindenféle rusztikus és ósdi beültetések nélkül. Csak sajnos sem pénze, sem elhatározása nincs már rá, elvégre egész életét ezek a fém és nanotechnológiák változtatták meg és rontották el. Ha még ennél is jobban előremegy ebben a témában, akkor már tényleg átesik a ló túloldalára. Aki nem tart mértéket és mindenre rábólint, az olyanná válik mint ő.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: MIN HUILANG   Kedd Okt. 04, 2016 10:23 pm

GRATULÁLOK! A KARAKTERED ELFOGADÁSRA KERÜLT!

Teljesen más szemszögből mutatja be ezt a világot a karaktered. Megmutatja mivé válhat az ember az ész nélküli beültetések hatására és hová halad az emberiség a túlélésért folytattott harcban. Az egyediségére való tekintettel a maximális 17 000 kredittel jutalmazlak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
 
MIN HUILANG
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: KARAKTEREK - KARAKTERALKOTÁS :: ELFOGADOTT KARAKTEREK-
Ugrás: