CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK

Go down 
SzerzőÜzenet
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK   Vas. Szept. 25, 2016 2:08 am

Colonial Expeditionary Space Military (CESM) - Gyarmatügyi Expedíciós Űrhadsereg

A CESM akkor született, mikor az emberiség rájött, hogy a Keplert kizárólag erőszakkal tudja kolonizálni. 2099-ben, alapítása évében nem volt több egy átlagnál jobban felszerelt, közepes méretű zsoldos haderőnél. Mivel már az első időkben komoly eredményeket ért el, így ezeken a körülményeken nem is kívántak változtatni. Ám ahogy sorban múltak el a súlyos kudarcokkal teli évek, ezzel párhuzamosan növekedett a hadsereg mérete és felszerelésének minősége is. A hadsereget felügyelő Gyarmatügyi bizottság nem sajnált semmi pénzt, hisz tudták mi történik akkor, ha a Kepler nem lesz az emberiségé. Mára a CESM egyet jelent a legmodernebb csúcstechnológiával rendelkező pusztító háborús gépezettel, melyben közel egymillió férfi és nő teljesít szolgálatot. A legújabb haditechnikai fejlesztések, a kimagaslóan tehetséges kutatók és mérnökök, valamint rengeteg-rengeteg pénz, mind ide áramlik, tovább táplálva a reményt. Ám nem pusztán a hagyományos fegyverek terén járnak az élen. Hadviselésükbe szép lassan beépült a nanotechnológia és a biomechanika is, ami által bizonyos harcoló egységek katonáit, emberfeletti képességekkel láthatnak el, így próbálván egy súlycsoportba kerülni az embereknél jóval erősebb reptiliánokkal. Ez az irány azonban csigalassan halad, mivel a legmodernebb, már mesterséges fehérjeszintézis alapján működő izmok előállítása hihetetlenül drága, így aztán sok szakértő szerint alkalmatlan a széleskörű felhasználásra. Viszont a katonák, valóságos félistenként tekintenek a csúcstechnológiás beültetésekkel rendelkező osztagokra, akik puszta kézzel is fel tudják venni a harcot a reptiliánok, vagy ahogy sokan nevezik a gyíkok ellen. Talán a sors fintora, de ezeket a speciális egységeket nagyon ritkán vetik be, ugyanis túlságosan drágák ahhoz, hogy csak úgy lemészároltassák őket. Arra ott vannak a normál katonák.
Az űrhadsereg alapvetően két részre bontható. Egyik a haderő nagyjából harminc százalékát kitevő, a szállítást és a légierőt biztosító flotta. Az ide vágyók a Holdon létesített Alan Shepard flottakadémián sajátíthatják el mindazt, amire a későbbiekben szükségük lehet. Bár a feladatuk nélkülözhetetlen, nem ők képezik a CESM gerincét. Ezt a szerepkört egyértelműen a gyalogság tölti be, melynek kiképzése a méltán híressé és egyben hírhedté is vált MacArthur kiképző támaszponton zajlik a Jupiter egyik holdján, az Európán. Azon bátor férfiak és nők, akik ide kerülnek, kemény, de alapos felkészítést kapnak a Kepleren uralkodó körülményekből, a reptiliánok biológiájából és harcmodorából, miközben szakértő szinten megtanulják a könnyű és nehézfegyverek, járművek és harcászatra kifejlesztett mechek használatát, hogy mikor a bolygóra kerülnek, a lehető legfelkészültebben állhassanak csatasorba a gyíkok elleni véres és kegyetlen háborúban!  


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 30, 2016 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK   Vas. Szept. 25, 2016 7:05 pm

Gyarmatügyi Bizottság

Az ENSZ legfontosabb alszervezete, melynek kizárólag az a feladata, hogy sikeresen kolonizálja a Keplert. Ők felügyelik az Űrhadsereget is. Magába a hadműveletek irányításába nincs beleszólásuk, de mint Ackerton tábornagy példája is mutatja, az alkalmatlanná váló vezetőket, teljhatalommal leválthatják s újat nevezhetnek ki a helyükre. Ezenkívül az ő feladatuk megfelelő forrásokkal ellátni a hadsereget. Teszik is szorgalmasan, ugyanis minden évben dollár tízmilliárdokat juttatnak a Kepleri erőkhöz, hadianyag, és technika formájában. Emiatt sok támadás éri őket, különösen azoktól, akik úgy vélik a Kepleren folyó háború hiba és helyette a Földön kellene új módszerekkel próbálkozni. A bizottság azonban hajthatatlan és a médián keresztül szerencsére sikerül meggyőznie az emberek döntő többségét az igazukról, miszerint az anyabolygónkat annyira kiszipolyoztuk, hogy többé nem képes gondoskodni rólunk. Ennek ellenére a két eszme közti ellentét, folyamatosan erősödik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK   Vas. Szept. 25, 2016 7:38 pm

Geonista Egyház


Ahogy a Keplerről egyre-másra érkeztek a súlyos kudarcokról szóló híradások, kezdtek megszaporodni a kritikus hangok is. Egyre többen vallották, hogy a háború az emberiség legnagyobb hibája és egy idegen bolygó helyett, inkább a Földre kéne költeni az űrhadseregre költött töménytelen mennyiségű pénzt. Nem foglalkoztak a talaj végleges kimerüléséről, valamint az egyre terjedő gabonafertőzésekről szóló tanulmányok százaival. Őrült makacssággal ragaszkodtak elképzelésükhöz, amiből fikarcnyit sem engedtek.
2102-ben egy Robert Maxwell nevű amerikai farmer, úgy döntött összefogja a különféle tiltakozó csoportokat s új lendületet ad a hadműveletet ellenző mozgalomnak. Saját Kansas állambeli farmjával bizonyította az igazát, ahol bőven termett zöldség és takarmány az állatoknak. Hithű katolikus lévén úgy vélte az emberiség letért az Isten által kijelölt útról és saját sírját ássa. Az idő múlásával egyre nagyobb tömegek előtt tartott beszédeket. A pozitív visszajelzések hatására 2104-ben megalapította a Geonista egyházat, melynek az volt a szent célja, hogy tűzzel-vassal megakadályozza a Kepler kolonizálását s az embereket újra a Föld ügye mellé állítsa. Széles körben hirdetett nézetei annyira radikálisak voltak, hogy sokan inkább terroristának tartották, mint messiásnak, ám mivel az egyház óvatos volt és nem szegett meg egy törvényt sem, így minden változatlan maradt és geonizmus rohamosan terjedt, főleg a súlyos éhínségben szenvedő területeken. 2105-ben még csak félmillió követőjük volt, az is az Egyesült Államokban, de ez a szám a következő évre már több mint húszmillióra duzzadt világszerte. Úgy tűnt az eszme megállíthatatlan erővel terjed. Manapság közel félmilliárd ember vallja a geonista tanokat és ez sokakat aggodalommal tölt el, hisz az emberiség józanul gondolkodó része tisztában van vele, hogy a Kepler nélkül, a fajunk kihal. Ám úgy tűnik rohamosan nő azoknak a száma, akik ezzel nem akarnak, vagy nem tudnak szembenézni és az őrült fanatizmusba menekülnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK   Vas. Szept. 25, 2016 7:57 pm

BioMorph


A 2093-ban alapított mammut vállalat az Űrhadsereg elsőszámú biogenetikai, nanotechnológiai és biomechanikai beszállítója. Fennállása óta élenjár ezen technológiák fejlesztése terén. A szlogenjük is találó: Mi építjük a jövő útját! Ők voltak az elsők, akik képesek voltak valóban használható nano implantátumokat létrehozni, amivel forradalmasították az orvostudományt, hiszen a szinte maximális hatásfokkal működő végtagokon kívül, mesterséges szerveket, bőrt és csontokat is létre tudtak hozni, jelentősen megkönnyítve ezzel a vastag pénztárcájú emberek életét. Természetesen a kevésbé tehetősek is hozzá akartak jutni ezekhez a nem egyszer életmentő fejlesztésekhez, így valóságos alvilági birodalom épült a Biomorph termékek feketepiaci értékesítésére. Később kiderült, hogy mindez a BioMorph-nak köszönhető, ugyanis az alvilág megerősödése, hatékonyabb rendfenntartó erőket követelt, akiknek viszont harci implantokra volt szükségük. A kör ezzel bezárult. A BioMorph elképesztő vagyont halmozott fel mindössze egy évtized alatt, a politikai befolyásról nem is beszélve. Mikor pedig a Kepleren folyó háború megtorpant és a bizottság őket bízta meg a harcászati implantok szállításával, minden korábbinál nagyobb bevetételekre és hatalomra tettek szert. Ez vezetett oda, hogy mikor a bizottság anyagilag megszorult, tőlük kért segítséget. A cég vezetői pedig segítettek, stratégiai előjogokért cserébe, amiket hamar meg is szereztek.
Az viszont elvitathatatlan érdemük, hogy az egykoron még szinte boszorkányosságnak tartott nanoimplantok, ma már mindennapos jelenségnek számítanak. A hétköznapok része lett. Bár a legmodernebb, negyedik generációs változatokat csakis a szupergazdagok és a hadsereg engedheti meg magának, viszont az elavult első és második generációs változatokhoz manapság egész olcsón hozzá lehet jutni, így emberek tízmillióiba került beültetésre ilyen-olyan célzattal. A legnépszerűbb változatok a végtagok, a máj, vese, tüdő, valamint a digitalizált szem, amellyel nemcsak remekül látni és zoomolni lehet, de egyidejűleg az internetre is fel lehet vele csatlakozni, böngészni rajta és letöltéseket végrehajtani. Ami 100 éve álom volt, az ma már hétköznapi valóság.
Természetesen mindenki álma a BioMorph 2106-ban piacra dobott újítása a negyedik generációs izomzat implantátum, amely kimondottan a Kepleren harcoló katonák számára készült. Ez már túlmutat minden korábbi próbálkozáson. Az implant nanorészecskéi, kölcsönhatásba lépve a szervezet hormonális folyamataival, terhelés hatására, fejleszthetővé teszik a mesterséges izomzatot, mintha csak igazi lenne, ezáltal a használója a normál fizikai teljesítmény sokszorosára is képes lehet. Mellékhatása, hogy borzalmasan drága, ami miatt kizárólag megrendelésre készül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK   

Vissza az elejére Go down
 
CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: INFORMÁCIÓS KÖZPONT-
Ugrás: