CESM - Totális Háború
Te mit tennél, ha tudnád, hogy vége a világnak? A Földet bibliai méretű éhínség tartja rettegésben. Milliárdok pusztultak már el s még mindig, naponta sok millióan vesznek oda. Egyetlen remény a Kepler nevű bolygó maradt, mely első ránézésre maga a paradicsom, ám egy másik civilizáció birtokolja s nem kér belőlünk. Ha szereted a baljós hangvételű, poszt-apokaliptikus légkörben játszódó military science-fiction témát, akkor itt a helyed. Sokan regisztráltak már. Légy te a következő! Facebook csoport elérhetőség: https://www.facebook.com/groups/cesmfrpg/?fref=ts


Sok sci-fi szól a fajok békés együttéléséről. De nem ez! Ebben a világban az emberiség és a reptilián faj vívja végtelenbe nyúló brutális harcát a túlélésért! Facebook csoportunk: CESM-Totális Háború
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A FŐÉPÜLET

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Actia

avatar

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2016. Oct. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Croydon, Egyesült Királyság

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Pént. Okt. 07, 2016 2:59 pm

Nem tartott a szünet sokáig, futott át a gondolat a nőn. Éppen hogy ledobta a holmiját és nekilátott volna a hátán helyet foglaló adapter leszereléséhez, amikor megszólalt a sziréna és a falból majd' kiszakadó hangosbemondó. Forgatva szemeit, már tüstént iramodott is a szőke hálótársa után, egyenest a hangárba.
Ahol már állt a bál. Dobogó bakancsok tucatjai, sietség, nyíló és csapódó szekrényajtók százai és ellenőrzésre kattanó zárvázak sokasága. Mind ez a kakofónia hozta meg a harci lázat az itt szolgáló katonák szívében s mint a régi időkben, mindenki a vérre szomjazott. Min nem volt abban biztos, hogy ő is akarja ezt, de sok választása nem volt amikor ide került. Megkereste ő is a szekrényét - nem volt nehéz utat törnie magának, sokan már a látványától is hátrébb léptek -, majd kivette belőle a felszerelését. Rohampuskát nem szerzett be magának, mert eddig nem tanult meg vele lőni és macerás lett volna magával cipelnie. Ellenben a pisztollyal jól meg volt, a derekán elfért a táska, s benne a tárak, ahogyan a gránátok is.
Fölszerelkezett, s a hosszú, botszerű fém szerszámát a bal kezében hordozva az előbb ismert társaságnak tagjait próbálta lokalizálni a szemével. Ebben a perpatvarban egyedül az előbbi nőt találta meg, aki ugyanúgy idegesnek mutatkozott, mint mindenki, köztük Min is. Attól, hogy az ember teste félig már gép, az érzelmeket nem lehet kipurgálni belőlük. Hátán az adathordozó modul egy-egy gombja néha idegesen fölvillant és olyan hirtelen ki is aludt, gépi szemei ide-oda ugráltak emberről emberre, küldve az agyának minden egyes adatot. Izgatott volt mindenki és mindnek meg is volt rá az oka.
- Nem rossz - hallatszódott a torzított, robotikusan csengő, de valahogy mégis emberi hang a szájára helyezett voxból. - Sosem tudtam ilyenekkel lőni. Nekem mindig ormótlanok és túl böszmék voltak, hogy használni tudjam őket, hiába jelent ez tényleges hátrányt egy ilyen szituációban.
Nem szerette magának beismerni, de fegyverek terén inkább a külsőre adott, mint sem a hatékonyságra. Nem volt olyan rohampuska, sem pedig géppisztoly ami eddig az ő ízlésének megfelelt volna, éppen ezért ragadt le a pisztolyoknál, amiknek azonban jól kitanulta a használatát és mesteri céllövő lett belőle, célzás rásegítés nélkül.
- Ha viszont valaki használni képes, nem sok matéria van, ami neki ellenáll. Annak pedig főleg nem - mutatott a fegyveren elhelyezkedő gránátvetőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarecrow

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2016. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Pént. Okt. 07, 2016 4:59 pm

Jared nem kapkodott, de mégis célirányosan és gyors tempójával érte el célját.
A rajta végrehajtott módosítások következtében a felszerelését őrizni óhajtó tároló kis módosítást igényelt. Ujjlenyomat olvasás helyett retinaszkenner volt beépítve, mely használatát követően, már magához is vette kezdő felszerelését Jared. Nem volt ínyére való a felszerelés, hiszen jobban kedveli a félautomata puskákat, amik kalibert tekintve átmenet a karabélyok és a mesterlövészpuskák között. Véleménye szerint jobb balanszot ad tűzsebesség, lő táv és kaliber tekintetében. De nem panaszkodhat a G85S-re sem. Azonban mindenek előtt ujjatlan taktikai kesztyűit húzza fel, hogy a fegyvere véletlen se mozoghasson a kezében, mikor azt gépesített ujjai közé fogja. Csak ezt követően ölti magára a beépített tárzsebekkel ellátott felderítőpáncélját, és megtölti mind a nyolc tárzsebet. A kilencedik tárat a Hk-ba tolja, de nem tölti csőre a fegyvert. Ez után következnek a 40 mm-es gránátok. A megfelelő tárzsebekbe dug pontosan hatot. Ha ettől több kell, akkor már rég baj van. Ezután elrakja még a három kézigránátot is a bal oldalsó zsebbe. Még kiveszi sisakját, majd becsukja a szekrényét.
Teljesen felszerelkezett az előtte álló feladatra. Még ott van persze a jobb karjába épített mechanikusan előrántható gyalogsági szurony, de az már az abszolút vészforgatókönyv kategória.
Fegyverét oldalasan nekitámasztja a szekrénysornak, míg felteszi zárt sisakját fejére, majd, mint hogy ezzel is megvolt, felveszi puskáját a földről és elindul a megfelelő irányba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Pént. Okt. 07, 2016 7:06 pm

A kirendelt tisztek időben megkapták a parancsokat, így pontosan tudva mennyi embert kapnak maguk mellé, harca készen álltak saját századuk elé. A két Thorborg, Marlowe és Darrow a C századba került egy fiatal, de láthatóan harcedzett százados irányítása alá, míg Maser, Flockhart és Huilang az E században landoltak egy az előzőhöz hasonló kvalitású tiszthez. Senki sem húzta az időt. Gyorsan mindenkit bevezényeltek az összes hadra fogható Explorer PSZH-ba, majd a közel 200 jármű a főkapu kinyitását követően egy gigászi flottát alkotva nagy sebességgel elindult kijelölt célja felé. Eközben a repülőgépek hasára erősített kábelekre rácsatlakoztatták a nehézgyalogosokat és harci mecheket tartó hevedereket. A fúziós motorok feldübörögtek s a repülőgépek már csak a felszállási engedélyre vártak.

//Folytatás: Vadon - Külső védelmi gyűrű//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Okt. 09, 2016 9:08 am

Nem sokkal azt követően, hogy a bázis gyakorlatilag kiürült, egy újabb sikló érkezett, nagyjából húsz fővel a fedélzetén. Akadtak köztük katonák, civilek, technikai személyzet és egy pilóta is. Az egész bagázs szépen lesétált a lépcsőkön, egészen a jármű depóig, amelynek méretei csak még gigantikusabbnak tűntek most, hogy annyi gépezet tűnt el innét. Egy középkorú tiszt sétált Schanberg felé. Halvány drap egyenruháján a légierő állományjelzőjét viselte s vállapja alapján, századosi rangot birtokolt. A tengerészgyalogosok viharvert ábrázatához képest, meglepően ápolt és jólfésült kinézettel rendelkezett, de ez igaz volt a pilóták jelentős többségére. - Schanberg tizedes, ha minden igaz - intézte határozott kérdését az új jövevényhez. - Albert van Rouwen vagyok a légierő századosa. Ördög hozta a Kepleren. Nem épp a legjobbkor érkezett. Nemrég szinte kiürítették a támaszpontot, ugyanis ismét támadnak a rohadék gyíkok. Ha nincs kérdése, Calypso elirányítja a körletekhez, ahol lerakhatja a motyóját - ahogy kimondta, meg is jelent a központi számítógép, csinos női alakot öltő virtuális megjelenése.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Allmange

avatar

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2016. Oct. 07.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 10, 2016 4:23 pm

Az út jobbára eseménytelenül telt a bázisig, az egyetlen érdekesség az volt, amikor a mellette ülő férfi a hajóban utazóknak közszemlére tette gyomrának tartalmát. Amiből egy kicsi jutott az ő bakancsára is ~...Pasta a la...Fosch...~ alig tudta magában tartani a röhögést, mikor elolvasta a katona nevét ~...Ki mondta, hogy a sorsnak nincs humorérzéke...~. Maga is érzett egy mérsékelt ütést a gyomrán, mikor áthaladtak azon a "Szivárvány-hídon", de talán a kiképzése alatt már megszokta az ahhoz hasonló eseményeket ~...vagy szimplán csak a egy puhap*cs...~ méregette magában, miközben leplezetlen kárörömmel nézett végig a másikon.
Ezt leszámítva többnyire maga elé bámulva töprengett, az életében beállt változásokon...immár ezredszerre is. Kevés biztos pont maradt az életében, és immár haza sem nagyon tudott volna menni ~...meg, hát kihez is lenne értelme...~ tűnődött magában tovább, de már maga sem tudta, hogy merre vitték a gondolatai. Fejét hátra, a gép fémfalának, vetve hagyta, hogy ismét magával ragadják az eufória oly ritka hullámai. ~...egy istenverte űrhajóban vagyok csessze meg, ennél kevés menőbb dolgot tudok elképzelni...~ ült fel magabiztosan annak a hullámnak a hátára ~...a frászt nem, mikor majd ÉN vezetek egy ilyet, nah, akkor végre talán látnak is majd valamit...~
Végre elérkezett a kiszállás, nem kis megkönnyebbülést hozó pillanata is. Ugyanis az kirakott "vöröske" kezdett igencsak "kellemes" hangulatot teremteni. Kint azonban maga mögött hagyhatta, mindösszesen a takarítást megúszó maradványok maradtak hírmondónak az incidensből. Nagyot szippantott a levegőből az ottani levegőből. Amennyiben nem tudta volna, hogy egy másik világon jár, ey fikarcnyi különbséget sem tudott volna tenni a kettő között. Hivatalos bizottság nem fogadta őket, előzetes tájékoztatást se nagyon kapott, így hát hozzácsapódott a többi frissen érkezetthez.
Magánya nem tartott sokáig, ugyanis miközben egy hangárféleségen haladtak keresztül, egy erősen tisztgyanús férfi tartott felé. Mikor közelebb ért, és megállt előtte, ez a gyanú bizonyossággá is vált, egy századosi jelzővel egyetemben. Mikor amaz megszólította, a mindaddig a vállán himbálódzó zsákot a lába mellé, a földre tette, összes dolga elfért egy kisebbfajtában is. Ezután bemutatott egy standard tisztelgést, bár nem volt olyan feszes és karót nyelt, mint azt a nagykönyv írta, a kellő tisztelet viszont így is megvolt.
- Piszok jó a megérzése, Uram, Schanberg tizedes személyesen -válaszolt a kérdésre, bár utólag nem volt biztos benne, hogy várt választ.
- Csak marad majd számomra is valami szuvenírnek való.. -kommentálta a megcsappant létszámra való utalást.
- Uram, egyetlen érdemi kérdésem lenne. Terveznek további csapatokat küldeni, és amennyiben igen, a magam részéről mire számíthatok? -tette fel a felötlő kérdést, a vele szembeállónak.
Amennyiben megkapta a választ és további utasítások nem szerepeltek benne, az ukáznak megfelelően, a Calypsonak nevezett jelenség után indult, jó alaposan megnézve magának azt a valamit...már persze csak szakmai szemmel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Kedd Okt. 11, 2016 9:50 pm

Rouwen százados elismerő tekintettel bámult a pilótára. - Dicséretes a hozzáállása, de a válasz a kérdésére, nem. Nincs most szükség új csapatokra. Legalábbis egyelőre. Remélem. A gyíkoknál sosem lehet tudni. Amíg viszont nem változik a helyzet, vegye az irányt a körletek felé.
Ekkor a virtuális nő, kecses mozdulattal tett előre egy lépést, majd pillantott vissza a férfira. - Jöjjön Schanberg tizedes! Elvezetem a férfiak körletéhez. A helyen osztozkodnia kell a tengerészgyalogosokkal és a többi harci egységgel. Gondolom ez nem fogja zavarni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Allmange

avatar

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2016. Oct. 07.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Kedd Okt. 11, 2016 11:31 pm

Egyelőre nem tervezték, hogy a frontra küldjék, amit nem kis megkönnyebbüléssel fogadott. Inkább csak a kötelesség tudat, mintsem egy bevetés utáni, elfojthatatlan vágy hajtotta a kérdés feltevésére. Fáradt volt, most, hogy így belegondolt roppantul fáradt volt. Az idejét sem tudta volna megmondani, hogy mikor aludt utoljára úgy egy isteneset. ~...talán utoljára még a farmon, otthon...annak is öt éve már...~ zökkent vissza a sötét, fémszagú valóságba, ami immáron az otthona lesz ~...ki tudja meddig...tán míg el nem patkolok...~ húzódott akaratlanul mosolyra a szája a gondolattól.
- Oh, hát, biztosan mind nagyszerű fickók. Miért is zavarhatna bármi? -felelt csipetnyi szarkazmussal, miközben igyekezett leplezni gondolatait, egyben megtartani korábbi stílusát.
- Rendben, vezess...en -nem volt teljesen biztos benne, hogy minek is tekintse, arról meg még kevesebb, hogy minek is illene.
Zsákját újra a vállára kanyarította és lassú léptekkel az újdonsült idegenvezetője után indult, kezdetben nagyjából egy lépéssel lemaradva mögötte. Pár percig némán követte, majd úgy döntött, hogy jobb ha teljesen felzárkózik mellé. Nem telt sok időbe és a jelenséggel egyszerre lépve haladt.
- Elnézést a nyilvánvalóért, de mégis mit keres egy ilyen jelenés, egy ilyen rút helyen? -kérdezte enyhe német akcentussal- Hagy tippeljek, nehéz gyerekkor? -meg sem várta, hogy amaz válaszolhasson, furcsa mód beszélhetnékje támadt.
- Szerencséd se nagyon lehetett, ha itt kötöttél ki -döntött végül úgy, hogy személynek tekinti, bár nem tudatosan, miközben haladtak a körletek fel- Ám de sosem lehet tudni, mit hoz a következő nap. Holnapra lehet, hogy már darabokban leszel és köpőcsészének használnak, én pedig jó pár gyomorban...jobb esetben. Rosszabban nyárson, abból is honnan tudhassuk milyenen. Tudtommal senki sem figyelte meg, hogyan szeretik a gyíkok. Ami azt illeti, még nemigen volt szerencsém találkozni eggyel sem, szeretnek, tudnak ezek a grillezésről bármit? Mit érdemes róluk tudni? -jutott el egy alapos vargabetű után végre egy fontosabb kérdéshez.
A kérdést egy gyermek őszinteségének hangsúlyával sikerült feltennie. Általában jobban át szokta gondolni a mondandóját, de legalábbis meg próbálta. Azonban már nem sokat volt mit tenni, várta a másik válaszát, bármi is legyen az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Csüt. Okt. 13, 2016 10:40 am

Calypso gépies ridegséggel válaszolt. - A reptiliánokkal kapcsolatban mindent megtalál a központi adattárban, de információim szerint, a kiképzés alatt részt vett xenobiológiai előadásokon, így sok újat nem tudhat meg. Kíván még valamit?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Csüt. Okt. 20, 2016 2:36 am

A gépek, a járművek, a tengerészgyalogosok, mind visszatértek az alfa-bázis nyújtotta biztonságba. Felcserek tucatjai álltak készenlétben, hogy aztán a könnyebb sérülteket a helyszínen ellássák, a súlyosokat viszont azonnal a helyi kórházba vigyék. A többiek kaptak vizet, kaját, mindent amire csak szükségük lehetett a kimerítő ütközetet követően. Nem kaptak semmiféle parancsot, így mindenki oda mehetett ahova akart, bár egyes tisztek egy alapos mosdást javasoltak, hiszen szinte minden katona fürdött a kék gyíkvérben és belsőségekben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Allmange

avatar

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2016. Oct. 07.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Csüt. Okt. 20, 2016 11:20 pm

~...hát ennek se tekerték fel a fűtést a processzorán...~konstatálta a kapott, tömör megjegyzést ~...de, hátha akad itt majd olyan, aki nincs konnektorba dugva...~ lépkedett magához képest elég kimérten. Közben kezdet erőt venni rajta egy fajta fáradtság, bár nem tudta megmondani, hogy minek okán. Aznap még éppen hogy csak csinált valamit.
-Valóban, a gyík az a gyík-indult a kivetítés után -bár egy terráriumban jobban kedvelem őket
-Nincs több lényegi kérdésem, ami akad, azt majd megoldom magam is -zárta rövidre a friss ismeretséget és várta, hogy megérkezzenek a szállására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Szomb. Okt. 22, 2016 8:23 am

Miközben lassan az utolsó harcoló alakulatok is visszatértek, egy űrsikló ereszkedett le a négyes leszálló platformra. A gép simán landolt, nem volt fennakadás. A hajtóművek kikapcsoltak, a pilóta sorban lekapcsolta a rendszereket, miközben a gép oldalán, kinyílt az ajtó. Újoncok, technikai személyzet és ellátmány került elő a raktérből. Nameg Keiji Hanate, aki az újonnan érkezettekkel együtt szépen legyalogolt a lépcsőn a nagy járműdepók és szerelőcsarnokok felé, ahol az élet igencsak felgyorsult. A hazaérkező járműveket, nem győzték megtisztítani a sok gyíkvértől és ráragadt darabkától. Baromi örültek a szerelők, amiért ilyen szar melót kell végezniük, de inkább időben lemosták, minthogy rászáradtan kelljen, centiről-centire levakarniuk. Közben egyfolytában szóltak a köszörűk, hegesztőgépek. Mindenki keze alatt égett a munka.
Hamarosan egy tiszt jelent meg az újoncok előtt, oldalán Calypso virtuális kivetülésével. - Üdvözlök mindenkit az alfa-bázison. A nevem Chadwick hadnagy. Az én feladatom lesz, hogy önöket eligazítsam. Ez az átlagosnál gyorsabban fog történni, ugyanis nemrég ért véget egy igen véres ütközet, így sietős a dolgunk.
Közben az újoncok láthatták, amint az egyik csapat, mely nemrég tért vissza az ütközetből, meggyötörten, gyíkvérben úszva sétált a körletek felé. Olyan képet vágtak, mintha a pokolban jártak volna, ami részben igaz is, ám a kopaszok számára, igencsak ijesztően festettek. Egyikük, igyekezett oldani a látható feszültséget. - Hé haver - szólt jókedélyűen az egyik letargikusan maga elé bámuló katonához. - Jót verekedtetek mi?
A gyíkvértől lucskos tengerészgyalogos, egy pszichopatáéval vetekedő tekintettel nézett a fiatal újoncra, majd köpött elé egyet s mélyen a szemébe nézett. - Próbáld ki te kis fasszopó, aztán meglátjuk mikor hugyozol magada alá!
A közjátékot látva, Chadwick erőteljes hangon szólt a társaságra. - Elviekben ide kéne figyelniük, de látom basznak rá! - Mindjárt csend lett. - Ő itt mellettem Calypso - bökött a női alakot ábrázoló hologrammra. - Ő a bázis központi számítógépének virtuális kivetülése. Ő fogja magukat elirányítani a körletekhez. Bármi értelmes kérdés? Gyorsan, mert sok a dolgom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
PortaDF

avatar

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Oct. 01.
Tartózkodási hely : Magyarország - Szeged

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Okt. 23, 2016 12:22 am

Szétcincált egyenruhában oldalogtam lefelé a rámpán. A rohadt gyík rendesen elintézett. Géppuskám a jobbomban lógott a hordfogantyúnál, balommal a szakállamból próbáltam kipiszkálni az alvadt vért.
- Baszki öcsi, sokkal lazábbra képzeltem el az első találkozást... - böktem meg Björnt a fegyverem agyával.
- Na de szarni bele! Én most azt hiszem elhúzok zuhanyozni, és már nagyon itt az ideje, hogy kiadják a fejadagokat is. Csatlakozol? - fordultam ismét felé, majd a hullák alól kiásott fickóra, és a szőkeségre néztem.
- Ti nem csatlakoztok? - vigyorogtam rájuk véres képpel, majd Björn fülébe súgtam:
- A szöszit elviselném a zuhany alatt is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keiji Hanate

avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2016. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Okt. 23, 2016 11:16 am

Nagyon vártam már, hogy megérkezzek ide a Keplerre. Anno a kiképzésen rengeteget hallottam az itteni életről, a reptiliánok okozta károkról és veszteségekről s ha valaki ennyi információt kap valamiről, amit még sosem látott, egy bizonyos mértékű misztikum lengi be az adott helyet. Én is ezt éreztem, mikor kiléptem a siklóból. Jó néhány újonccal együtt érkeztem, kiknek nagy többsége csak a kiképzésen fogott fegyvert. Ez meg is látszódott rajtuk, hisz olyan lelkesedéssel lépdeltek lefelé a lépcsőn, mintha valami kirándulásra jöttek volna. Talán ezért furcsálkoztak rajtam, amiért én csendesen, magamba szállva meditáltam az ide út alatt nem törődve egyikükkel sem. A bushido szellemisége rég kihalt s csupán a magamfajta csodabogarak által él tovább. A legtöbben nem is tudnák elfogadni a lényegét. A bushido teljes lelki békét ad a harcban, hisz úgy küzdesz, hogy már rég elfogadtad, hogy halott vagy. Pont ezért nem is félted az életedet. És ha nem félted az életedet, akkor nyugodt vagy, megfontolt és hidegvérű.
Egy amolyan eligazítás félére érkeztünk, ami minden bizonnyal elég rosszkor történt, ugyanis csatából visszatérő csapatokkal volt tele a környék. Az egyik agyalágyult, még poénkodni is próbált. Örülhet, amiért még él. Az ilyen hozzáállás sértés egy harcosnak. A tiszt gyorsan eldarálta amit akart, ám ahogy a kérdés, mint fogalom szóba került, egyből magamhoz ragadtam a szót, hiszen volt valami, ami már egy ideje nem hagyott nyugodni.
- Hadnagy úr! Hogy lehet az, hogy ennyi fejlett technika ellenére sem tudunk felmutatni semmit? Hogy őszinte legyek, komolyan aggaszt, hogy mindenki gyíkoknak csúfolja az ellenséget. Ez tökéletesen jelzi a teljes semmibevételüket és lenézésüket. Az elbizakodottság a lehető legrosszabb taktika.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Okt. 23, 2016 11:31 am

Chadwick érdeklődve hallgatta a kérdést, majd pedig a hozzá csapott okfejtést. Láthatóan, egyik sem nyűgözte le. - Látom van itt köztünk egy filozófus is - kuncogott diszkréten. - Nos akkor itt a válaszom. Nem azért nem győztünk eddig, mert lebecsüljük az ellenséget. Hanem azért, mert igen szapora népség és hiába öljük őket, mindig képesek pótolni a veszteségeket. Most pedig irány a körletek! Ha itt okoskodnak, abból nem lesz háború.
Calypso lépett előre, miközben a hadnagy elsietett. - Üdvözlöm önöket az alfa-bázison. Megmutatom önöknek a körleteket. Kérem kövessenek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
ColdBlood

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Okt. 23, 2016 8:24 pm

- Előzmény: Külső védelmi gyűrű -


Levettem a gyík és saját véremtől áztatott zubbonyom és a vállamon átdobva haladtam Rick mellett.
- Figyelj igazából, harc közben ismerszik meg az ember igazi arca. Te még az vagy akinek én ismerlek. Egy kemény fejű rohadék... - Rácsaptam a vállára, majd meg is szorítottam kicsit. - Igen, azt hiszem mindenkire ráfér a mosdás...- Néztem végig a vihar vert bandán...
~ és ide a halammal. ~ Tegnap dél óta nem ettem csak talán némi csokit, szóval jah éhes is vagyok.
- Hát tesó, nekem volt szerencsém hasonló kaliberű szöszihez, hacsak a felét tudja ő mint akivel én voltam. - felkacagtam, és kaján vigyorral folytattam. - Nem tud majd ellenállni a Thorborg sármnak. Egyébként engem most egy dögös vörös mozgatna meg, vagy egy jó féle fekete...Nah nem Ő - Kerestem a "kiborg" nőcit tekintettemmel. - Nem hiszem hogy kompatibilis az én "USB"-mmel. - Röhögtem ismét...~mekkora köcsög vagyok ~ de azért röhögtem tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarecrow

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2016. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 24, 2016 6:01 am

Mikor végre elszívta a szivart, Jared összeszedte sisakját és a fegyvert, majd felállt és elballagott harcjárművekhez ahol már javában folyt a kivonás. Szótlanul szállt be az egyik PSZH-ba és csak meredten a lába elő helyezett fegyverre tekintett.
Teljesen más gyalogosokkal volt egy légtérben, mint akikkel elindult, ez nem is csoda, több mint felük elhullott az első csatánál, amit most győzelemként könyvelnek el. Valójában a Reptiliánok csak tesztelték a védelmet és csak nem elbuktak.
Érthetetlen volt Jared számára, hogy egy ilyen fontos védelmi poszton miért nincsen alapból ilyen nehézfegyverzetű gyalogsági egység. Talán csak a parancsnokság úgy érezte ez a megfelelő, hogy leteszteljék a friss csapatokat? Akik életben maradnak, azok elég jók lesznek? Akik meg nem, azok meg… Jared a maga módján ridegnek és néha kegyetlennek is tűnhet, de ha valóban ez volt a terv, akkor ő maga még szent ember a fejesekhez képest.
A bázisra beérve kiszállt a páncélozott járműből és megcélozta a szekrényt, ahonnan korábban kivette a felszerelését csak most éppen lepakolta. A könnyű páncélelemeket is lehámozta magáról és betette a tárolóba, úgy ahogy volt félig rászáradt kék vérestül mindenestül. Majd a technikusok foglalkoznak vele. Hetente egyszer technikusok begyűjtik a fegyvereket és páncélokat kijavítják a sérüléseket és kitakarítják a fegyvereket. Bizonyos tekintetben néha gyomorforgató tud lenni a munka és ember próbáló, hiszen sokszor nem csupán reptiliánok vére szennyezi a felszereléseket, hanem emberi is akad rajta. De őket ezért fizetik. Ez a dolguk. Persze néhányan a veteránok közül nem hagyják rájuk még ezt sem. Talán régi földi megszokásból, vagy csak egyszerűen, mert jobban érzik, magukat tőle ők maguk teszik rendbe a felszerelésüket. Jared is ebbe tartozott régen, de Most nem, többé már nem érdekli.
Miután minden felszerelése a szekrényben volt baljával éppen becsukná, az ajtaját ám megrökönyödve figyeli, hogy elfeledkezett arról, hogy bal kézfeje hiányzik. Jobbjával kénytelen megtenni a dolgot, de kívülről látszólag nemigen foglalkozik, vele gépiesen teszi a dolgát, majd oldalvást fordulva elindult a központi kórház irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SleepingMoon
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 18.
Age : 32

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 24, 2016 1:11 pm

Egy harsogó hang töltötte be a helyiséget a hangosbeszélőn keresztül:
- FIGYELEM MINDEN KATONAI SZEMÉLYNEK! A FÖLD A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI! MUNKÁNK ITT FONTOS, DE MÉG FONTOSABB, HOGY SZÜLŐBOLYGÓNK BIZTONSÁGBAN LEGYEN! EGY HÉTEN BELÜL ELINDÍTUNK EGY TELJES EZREDET A KEPLERRŐL. MINDEN ITTENI HARCOLÓ ALAKULATBÓL TÍZ FŐT FOGUNK KÜLDENI, DE MINDENKINEK MEGHAGYJUK AZ ÖNKÉNT JELENTKEZÉS JOGÁT IS! AKI JELENTKEZNI SZERETNE LEGYEN A KANTINBAN EGY ÓRÁN BELÜL! JELENTKEZNI JONATHAN O'BRIEN HADNAGYNÁL LEHET! KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 24, 2016 1:32 pm

Mathson tábornok arcán kettős érzések mutatkoztak. Egyik részről örült, amiért ilyen komoly támadást sikerült visszaverni, másrészről viszont dühvel vegyes szomorúságot érzett, mikor meglátta a hazatérő harcosokat és rápillantott a hosszú veszteséglistára. - Közel háromezer halott - motyogta maga elé, elkeseredetten. Tisztában volt vele, hogy a gyíkok ezúttal igen komoly taktikát alkalmaztak, de azt nem értette, miként voltak képesek átverni az elvileg ellenük kifejlesztett szkennert. Újra és újra átolvasta a csatáról szóló jelentéseket s pillanatról-pillanatra nagyobb volt benne az elszántság. Kemény határozottsággal kereste meg és lépett oda Heavenwood mellé. - Tudja néha baromira irígylem a hidegvérét. Nem bánkódik semmiért, nem sajnál semmit. Más körülmények között ez hátrány lenne, de most itt ezekben az átkozott időkben, nagyon is erény. Ez az ütközet alaposan megmutatta a gyengeségeinket. Újjászervezem a sereget és amint lehet, támadást indítunk. Nem tehetünk mást. Elegem van a látszat győzelmekből. Ahogy újjászerveztem a rendelkezésre álló erőket, jól átgondolt, összehangolt támadást indítok a gyíkvár ellen. Ideje már szétrombolni azt az a barlangrendszert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Francis Heavenwood

avatar

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2016. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 24, 2016 10:34 pm

Bevallom egész nap komoly izgalommal telt a számomra. Ugyan ez kívülről a legkevésbé sem látszott rajtam, főleg hogy bezárkóztam a civil adminisztrációs részlegben található irodámba és a jelentéseket figyeltem, de most az egyszer talán elmondhatom, hogy kissé féltem... A Földön is voltak olyan helyzetek amikor katonai akciók résztvevője voltam az irányítás tekintetében, avagy láttam a harcból visszatérő katonákat kik vértől és verejtéktől áztak, de ilyen közel még sosem voltam magához a frontvonalhoz. Jól tudtam, hogy egyrészt, ha a gyíkok eljutnak idáig nemcsak a politikai karrierem dől dugába hanem maga az életem is veszélybe kerül.. Na mondjuk az megint nem mondanám ,hogyha innen élve kerültem volna ki akkor később a bíróságon nem e ítélnek halálra vagy életfogytiglanra a földi jóakaróim által. Ám egyelőre nem találtak rajtam fogást és nem is akartam. Bár nem mozdultam ki irodámból, de több hívást is elintéztem így készen álltunk a civil személyzet esetleges evakuációjára, hiszen még a látszatát sem akartam annak megadni, hogy Én itt hátulról nem teszek semmit.

Természetesen azt is be kell valljam, hogy a civilek evakuációjának felkészítése sokkal inkább volt politikai manőver mintsem szívjóság, hiszen így később nem lehettem volna semmivel sem vádolható és még talán a helyiek valami hőst is faragtak volna belőlem.. Egy államférfit ahogy mondani szokták...Mintha lenne egy is... A mai világban csak politikusok vannak, Én is az vagyok, soha sem tagadtam. A korszakunk politikusokat igényel és nem hőzöngő nagy szavakat durrogtató és túlértékelt politikai kamikázékat.

Nagy megkönnyebbüléssel értesültem a katonai jelentésekből végül arról, hogy csapataink sikeresen visszaverték a Reptilánok támadását. Ám újra ugyan az a hiba... Emlékszem történelmi archív feljegyzésekből milyen jókat derültem mikor olvastam az általunk olyannyira támogatott líbiai felkelőkről akiket 2011-ben segítettük, kiknek jó szokása volt  először a gyalogságot beküldeni, majd aztán a lopott sufni-tunning Mitubishi terepjárókat meg tankszerűségeket mögöttük beküldeni. Na jó nekünk nem lopott régi terepjáróink vannak, de  ha már ennyi pénzt beleölünk ebbe a Kepler-i misszióba akkor miért nem lehet végre eredményt felmutatni? Előre kéne küldenünk a nehéz gyalogságot, a gépesített egységeket, mindent ami utat tör avagy állja a sarat és csak utána a katonákat... Nem vagyok katona, de tudom, hogy sok kidíszített fajankónál tudok többet a stratégiáról és a taktikákról. Talán ezt az új tábornokot, ha sikerülne befolyásom alá vonni.. Mármint teljesen, hiszen részben így is azalatt van akkor újult erővel támadhatunk. A katonai sikerek az én sikereim is. A médiában pedig? Az emberiség sikere... Az általam pénzelt médiában? Az emberiség egyik legnagyobb volumenű politikusáé, Francis Heavenwoodé... Minden csak pénz kérdése.

Mielőtt azonban túlságosan belendültem volna saját karrier megváltó terveim kidolgozásába maga az említett tábornok pattant mellém az irodám ablakához ahonnan figyeltem a véres és koszos hazatérő katonákat. Míg mondandóját mondta melyre ugyan figyeltem, közben éppen azon járt az agyam, hogy a médiában dolgozó embereink éppen nem cseszik el a dolgokat és jó szögből veszik e fel a katonáinkat, hogy otthon jó kis aláfestő hősies zenével és feliratokkal, melyek heroikus harcként állítják be ezt a poklot, minden háztartás holovíziós kivetülésire eljuthassanak és az egyszerű, de annál lelkesebb emberek önként jelentkezzenek majd  fizetett marhajelöltnek a vágóhídra. Mhh.. Imádom a szakmámat...  Az egyszerű és könnyen irányítható emberek megvezetése kevés intelligensebb által. Nade a tábornok úr... Miután végére jutott a mondandójának, mely hosszabb volt, mint a gondolat menetem, így talán el is mondhatom, hogy az utolsó pár szóra teljes odaadással tudtam figyelni és még  így tisztességes választ is összetudtam hozni.
"A Földön sokan gyűlölték ezt a hidegvért, de talán még egyszer köszönetet fognak ezért mondani, nemcsak itt hanem otthon is. Na és persze az Önök félelmet nem ismerő munkájáért. -mosolygok nagyot a tábornokra majd veregetem meg a vállát- Mind ezek ellenére... -Enyhe hatásszünet után, mellyel éreztetni akartam mondandóm súlyosságát valamint időt nyertem arra, hogy elindulhassak, majd leülhessek bőrszékembe folytattam- Vannak dolgok melyek nagyon, de nagyon komoly hibák. Ahogy mondtam már, nem szeretném magam ismételgetni. Nekünk eredmények kellenek. Nagyon örvendek a lelkesedésének, de a szavak keveset érnek. Pénzt adtunk Önöknek, rengeteg pénzt... És most is mi történt? Jó hogy nem áttörték védelmünket. Bár félre ne értse nem szeretnénk felülbírálni az Ön vagy a katonaság döntéseit, de kérvényezni fogjuk az ENSZ-nél, hogy a Gyarmatügyi Bizottság megfelelő szervei, részt vehessenek a katonai műveletek kidolgozásában és a stratégiák felállításában. Mindazonáltal remélem tudja, hogy ezen résztvevő személy így is úgy is Én leszek, hiszen én vagyok az ide megfelelő szerv jogi és mondhatjuk úgy szakmai értelemben is.
Kérem, ne vegye sértésnek, megbízunk Önben, de az igazi sikerekhez valódi együttműködés kell, hogy legyen. -Na és most a megkenéses bepróbálkozás a végére amely eddig sok katonát meghatott- Az Ön kinevezésével egy új korszak kezdődött el a Kepleren egy új és erős korszak kezdete, mely  csakis a katonai és a civil adminisztráció összefogásával valósulhat meg. Tudja jól, hogy könnyen hős lehet Önből... Ne egy ilyen apróságon bukjon el, támogassa a kezdeményezésünket -mely igazából még csak az enyém, de élmény királyi többesben beszélni...- és tegyük mindenki számára valósággá ezt az új időszakot." -régen mondtam ilyen szép szavakat, talán régi Egyesült államokbeli időszakomat idézte egy kicsit vissza, mellyel nem csak katonákat lelkesítettem fel arra, hogy legyenek önként ágyúgolyói egy kormányzatnak, hanem "billegő szavazókat" is arról, hogy támogassanak egy olyan kormányt, melynek hatalomra kerülését évekkel később mélyen meg fogja bánni, de hát akkor már késő... Izgatottan vártam tehát a tábornok válaszát kire ennek ellenére továbbra is nyugodt tekintettel és kellemes mosollyal az arcomon néztem, hiszen ez könnyen karrierem egy újabb lendületét hozhatja el, talán még a Keplerét is, hiszen kötve hiszem, hogy ennyi év a Hadügyminisztérium élén, ne vált volna előnyére a stratégiai tudásomnak.-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
RisingSun
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 120
Join date : 2016. Sep. 23.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Hétf. Okt. 24, 2016 11:06 pm

Mathson először csak mosolygott, majd egyszer a politikusra, egyszer az odakint lévő emberekre pillantott. - Látja ezért bosszantó, hogy a gyíkok 10 éve feltartóztatnak minket. Nincs ravaszabb az emberi elménél. - Mathson itt teljesen egyértelműen a gátlástalan politikusra gondolt s miközben őrá figyelt, végig azt próbálta kitalálni, mit rejthet Heavenwood agya. - Talán ott szúrtuk el, hogy lebecsültük ezeket a férgeket. Nem bánom. Beszéljen a gyarmatüggyel és küldjenek egy csapatot. De ne nyálas, seggnyaló irodaszökevényeket, hanem profi hadműveleti szakértőket. Én most már a gyíkvárat akarom bevenni. Viszont nem bánnám, ha önnel együtt én is emelkednék. - Tisztában volt vele, hogy ellenfelét kizárólag saját ambíciói érdeklik, de mivel ő sem volt fából, úgy vélte ő is nyerhet ezen a helyzeten. - Gondolom nem jelentene problémát, ha kicsit bővítenénk a hatáskörömet, mert tudja annyi szabálynak kell megfelelni, hogy lassan a gyíkokra alig jut idő. Én elfoglalom a gyíkvárat, ha maga távol tartja tőlem a poltika mocskát. Ez úgyis a maga szakterülete.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cesm.hungarianforum.com
Mik7e

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Csüt. Okt. 27, 2016 8:15 pm

Matthew Marlowe fáradtan botorkált le a gépjármű rámpájáról. Az alfa bázist a szokásos állott nyüzsgés uralta, csak több volt a vérző és szitkozódó katona, mint legutóbb.  Matthew nem vágyott másra, csak, hogy kiterüljön az ágyán és aludjon úgy legalább 12 órát. Azonban előtte nem ártott volna még lefürödnie, megnézetni a sebtében ellátott kisebb sebeit, és valahogy kivarázsolni a seggébe szúródott szálkákat. Nos, igen ez tűnt a legmegalázóbb feladatnak. Mivel jobb ötlete nem volt, a térképet követve, a kantin felé vette az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Francis Heavenwood

avatar

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2016. Oct. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Pént. Okt. 28, 2016 2:21 pm

Bőrszékemben ülve örömmel konstatáltam a tábornok pozitív válaszát. Azt azonban kiéreztem stílusából, hogy nem bábként kívánja elképzelni elkövetkezendő tábornoki éveit... Majd kiderül... A civil adminisztráció katonai térnyerése, újabb csúcsára érhet el, ha a jó és megfelelő embereket hozatjuk át a Földről avagy más katonai bázisokról. Talán még az is előnyömre válhat, hogy a maradék befolyásomtól is megakarnak szabadulni a földiek akár a West Pointon akár más a Hadügyminisztériummal összeköthető intézményben. Hűséges emberekre van szükségem... Jókat kell választani. Válaszom tovább folytatta az előzmények nyájas hangvételét:
"Tábornok Úr örömmel látom, hogy tényleg egy valódi vezetőt neveztünk ki erre a fontos pozícióra. Természetesen Módosíthatjuk a jogszabályokat, ezzel nem lesz akadály. Mivel az ezért felelős folyamatokat én vezénylem le ezért nem lesznek fennakadások ezt garantálom. Még a mai nap üzenni fogok a hazaiaknak, hogy intézkedjenek. Veterán, sokat látott katonai tanácsadók, vagy korábbi mára már nyugalmazott katonatisztek fognak érkezni, nem holmi irodaszökevények. Bár tudom az Ovális Iroda tele van olyanokkal... -nem tudtam megállni saját szurkálódásomat egy kisebb nevetés nélkül, legalább én magam had értékeljem humoromat-
Csakis megfelelő emberek jönnek majd ide. -zártam rövidre mondanivalómat, egy enyhe mosollyal arcomon-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SleepingMoon
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 18.
Age : 32

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Csüt. Nov. 03, 2016 10:27 pm

A főépület tetején elhelyezkedő dokkolókapuk lassan kinyíltak, és a gigászi jármű óvatosan manőverezve ereszkedett alá. A Glasgow intersztelláris standard katonai személyszállító volt, annak minden praktikumával, és letisztultságával. A pilóta óvatosan mozgatta a botkormányt, majd a hatalmas hajó szép lassan beilleszkedett a résbe, és süllyedni kezdett a tetőn át a dokkolókapuba. A Glasgow egyike volt azon hatalmas járműveknek, amellyel felszíni leszállást is végre lehetett hajtani, a gigászi turbinák, és propellerek segítségével. A központi épületben kisebb orkán szabadult el, míg az intersztelláris lassan földetért. Számos siklóról lefújta a rögzített ponyvát, és a munkások szemüket eltakarva szaladtak visszarögzíteni őket. A Földi hadsereg egyik legjobb hajója pihent meg épp a Kepleren létesített bázison.
A rámpák hangosan szisszenve nyíltak le, majd földi egyenruhába öltözött katonák futottak le rajta, összesen tízen egymás mellett, majd felsorakoztak két vonalba a rámpa két szélén. Régimódi, és elavult szokás volt, de mindenképpen hatásos. Jean DeGroat az UNE főtitkára ízléses elegáns öltönyben, égszínkék nyakkendőben kényelmesen lépdelt le a rámpán. Haja kétoldalt őszült, frissen borotvált arcán enyhe mosolyráncok voltak. Kék szemei érdeklődve figyelték a komor tekintettel vele szemben álló kepleri hadseregparancsnokot. A nagykövet mögött még három másik öltönyös, politikusnak látszó férfi, és két nő sétált végig a katonák közt.
- Üdvözlöm a Kepleren! – nyújtotta a hadseregparancsnok kimérten a jobbját DeGroatnak. – A nevem Borisz Jutyankov.
- Részemről a szerencse! Jean…
- DeGroat, tudjuk igen. – Szakította félbe a tábornok a nagykövetet, akinek csupán egy pillanatra ráncolódott össze a homloka, majd lenyelve az enyhe sértést, a következő témára ugrott.
- Készen állnak a kiválasztott csapataik?
- Bármely pillanatban bevethetőek a marson. Erre parancsoljon főtitkár úr! – azzal karjával mutatva az utat elindultak a főépületben lévő liftek egyike felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sam Flockhart

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Oct. 01.
Tartózkodási hely : Kepler

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Szomb. Nov. 05, 2016 11:32 am

/Előzmény: kantin/

Ismét nem elsőként érkezem, de azért tömeg sincsen még. Ezek szerint a Mars felé nem mozgósítanak akkora erőket, mint a bázis védelmére. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez jó lesz-e vagy rossz. Majd elválik, bár ezt a tudatot nem kifejezetten szeretem. Remélhetőleg ezúttal tudják a nagyfejűek, hogy mit csinálnak és ahhoz hány ember fog kelleni.
Egyelőre nincs jobb dolgom mint várni, köszönni és tiszteletet adni azoknak, akiknek kell, mert hozzám hasonlóak vagy épp drága pénzekért méretre varratott, csinos öltönyben korzóznak a környéken. Csodálni az intersztellárist, amilyet még nem volt alkalmam látni és amihez igazából közel menni nem is annyira merek. Meg persze agyalni azon, hogy mi a jó ég lehet majd a dolgom és a sorsom odaát, friss őrmesterként.
A várakozás közben ismét ellenőrzök mindent a fegyvereken és tárakon, a zseb-féle rekeszkéimen. És várok tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mik7e

avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2016. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   Vas. Nov. 06, 2016 1:46 pm

Miután rendbe szedte magát, Matthew Marlowe brutálisan bealudt.
Valószínűleg kihorkolta a lelket is magából, mert arra ébret, hogy az egyik lakótársa rázza fel álmából.
– Kelj már fel te kibaszott horkoló gép! Egy baszott percet sem aludtam miattad!
Matthew még mindig kómásan kért elnézést és mászott ki az ágyból, úgy szédelgett, mint egy alkoholista fizetésnapon.
Nincs is szebb úgy felkelni, hogy rájössz késésbe vagy, mert valamelyik hülye hősiesebb pillanatodban önként jelentkeztél egy újabb életveszélyes küldetésre, ezúttal a Marsra. Nincs is annál ijesztőbb érzés, mikor meglátod, hogy a te neved is ott van a Marsra igyekező csapatok között és bár eddig akartál menni, most mindenegyes porcikád sikítva ellenkezik. Félsz, de elfogsz menni. Ugyanúgy félsz, mint a legutóbbi bevetésed alkalmával, pedig azt hitted könnyebb lesz. Nem lett könnyebb, sem egyszerűbb.
Mindenesetre a hangárban találod magad menetkészen, és feszülten várod a parancsot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A FŐÉPÜLET   

Vissza az elejére Go down
 
A FŐÉPÜLET
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
CESM - Totális Háború :: JÁTÉKTÉR :: KEPLER :: ALFA-BÁZIS-
Ugrás: